WE’RE GONNA BEGIN!

Heeeee Fashionista’s!

Nou, ons eerste echte column wat we voor jullie gaan schrijven!  Hopelijk hebben jullie het straks naar jullie zin op onze weblog. Wij beginnen nu nog maar net dus we moeten met alles nog een beetje wennen! Binnenkort zullen we ook voor jullie een introduce-filmpje maken waar we ons even helemaal voorstellen!

Nou, zoals jullie weten komen de feestdagen er weer aan! Winter is toch wel altijd gezellig vinden jullie ook niet,  met chocolademelk op de bank, kaarsjes aan en een filmpje kijken hmm…  Maar toch heb je soms echt een dagje waarin je nergens zin hebt, of je je gewoon dood verveeld! Wij zetten voor jullie 10 dingen op een rijtje zodat jij rond deze tijd niet saai thuis op de bank hoeft te zitten !

  1. Wees eerlijk… Ook jou make-up stash, opslagruimte, plank of wat dan ook is een grote warboel! Wees creatief en sorteer het allemaal weer op soort, kleur, volgorde ! Je make-up stash is niet alleen zo opgeruimder en overzichtelijker, maar hoogwaarschijnlijk vind je ook nog dat ene oogpotlood terug die je bent kwijtgeraakt! p.s Dit kan je ook met je sieraden of kleding doen!
  2. Rond deze koude tijd is het leuk om een keer al je vriendinnen uit te nodigen en samen PEPERNOTEN te bakken! Super gezellig natuurlijk en hartstikke lekker. Als de pepernoten in de oven zitten ( duurt ongeveer 15 minuutjes ) maak je lekker chocolademelk en kies je een leuke film uit. De film-marathon kan beginnen!
  3. Be creative ! Pak alle mode-tijdschriften die je kan vinden , koop een leuk notitieboekje , en pak alle versiersels in je huis. Je gaat je eigen mode-boekje maken! Alle leuke plaatjes of inspiratie die je opdoet ergens schrijf/plak je meteen op! Ook is het leuk om al je bonnetjes te bewaren van je fashion-aankopen en die in het boekje plakken! 
  4. Iedereen kent wel een dierbare die het op dit moment niet zo makkelijk heeft.. Maar ook als dit niet het geval is kun je zoveel mensen blij maken door iets liefs te doen! Maak een pot met 50 briefjes erin waarom je van diegene houdt, schrijf erbij dat hij/zij elke dag een briefje uit de pot mag pakken, wedden dat het diegene elke ochtend opvrolijkt !
  5. In een melige bui met je vriendin? Pak de oude verkleedkist van vroeger naar beneden en gooi hem overhoop. Nu pakken jullie beide met je ogen dicht in 5 seconde zoveel mogelijk spullen en match daar een oufit mee, degene met de beste outfit wint! De verliezer moet voor straf door haar straat lopen in haar eigen outfit. Lachen gegarandeerd!
  6. Maak gebruik van het koude winterweer! Ga op een mooie herfstdag of als het sneeuwt naar buiten om mooie foto’s te maken van de natuur, je kan ook samen met je vriendinnen op de foto gaan! Leuk is om al je foto’s te verzamelen in een fotoalbum. Je kan ook een fotoalbum maken met alle seizoenen van het jaar! 
  7. Ben je home-alone in de avond? Geen paniek! Jij vermaakt jezelf gewoon met een lekker beauty-avondje! Relax, ga lekker warm douchen, breng een ontspannend maskertje aan en leg je pyama op de verwarming. Smeer je na het douchen in met een lekker ruikende boddybutter of lotion, trek daarna je lekker warme pyama aan. Nestel je in de bank met thee en koekjes, je kan tv gaan kijken en ondertussen je handen verzorgen met een badje en handcrème. Wedden dat je je niet verveeld?
  8. Ga gezellig met je moeder inkopen doen voor Kerstmis! Bij Xenos , Blokker en Ikea zijn té veel leuke dingen te koop voor de feestdagen, dus shop er op los! Daarna gaan jullie de kerstboom optuigen en het huis kerstmis-proof maken, steek kaarsjes aan en versier ook het huis met kerstlampjes en slingers, helemaal klaar voor X-Mas!
  9. Hou een pyama-party met je vriendinnen, kijk in de avond films, bak brownies en drink chocolademelk. Daarna verplaatsen jullie je naar de zolder/slaapkamer om verder te kletsen en testjes te doen. Ook leuk is om verhalen in te vullen die in de Cosmogirl staan! De volgende ochtend bakken jullie pannenkoeken en blijven jullie tot minstens 3 uur in de pyama! 
  10. Doorspit op een regenachtige zondag alle webshops en fashionblogs/sites die je kan bedenken en maak een wishlist met dingen die je aanspreken. Ook kan je trends opschrijven die je leuk vind! Daarna kan je naar de stad gaan om te shoppen, zo weet je meteen wat je wil hebben voor dit seizoen en wat je wishlist is. Want zeg nou zelf? Welk meisje houd er nou niet van shoppen? 

             Zo, dat was het alweer voor vandaag! Hopelijk kunnen jullie met deze tips de winter doorkomen,

xoxo’

Advertisements

One thought on “WE’RE GONNA BEGIN!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: